Esküvői

Lakodalmas Ház

Lakodalmas házunk 1994- ben kezdte meg működését. Számos rendezvényt szervezünk és bonyolítunk le, legyen az akár lakodalom, céges összejövetel, ballagási ebéd vagy osztálytalálkozó.  Vendégeinket minden esetben családias hangulatban, kedves kiszolgálással, magyaros, házias ízekkel várjuk!

A hely befogadóképessége 220 fő, őrzött parkolóval. A rendezvényt minimum létszáma 50 fő. Többféle választékot bizosítunk, mind étel,- és italfogyasztásra, de lehetőség van alapanyagot hozni, amit mi elkészítünk, majd szervírozunk! Áraink fixek, előre kiszámíthatók, így senkit nem ér meglepetés a végösszeg kifizetésénél. Kérjen árajánlatot!

Kérdések - válaszok

GYIK

Az átöltözésre tudunk biztosítnai egy külön helységet, szállás lehetőség helyben nincs, de a környéken megoldható.

Saját dekorációval nem rendelkezünk, így az ifjú párnak van lehetősége, hogy saját magának díszítsen vagy szívesen fogadunk hivatalos dekoratőröket.

Esküvői kiegészítők széles választékával rendelkezünk! Fátylak, bolerók bérelhetőek, de az ékszereket, fejdíszeket, menyasszonyi cipőket csak megvételre tudjuk biztosítani.

Igen! Szívesen ajánlunk olyan szolgáltatókat, akiért ha kimondjuk a nevét, azést felelősséget is vállalunk, így biztos a garancia, legyen szó akár a mulatásról (zenekar), jó hangulat (vőfély, ceremóniamester), fotóról, vodeóról, dekorációról.......stb.

Keress minket bizalommal!

Minden kedves érdeklődőnek szívesen állunk rendelkezésére egy előre egyeztetett időpontban személyesen, vagy e-mailben. Köszönjük érdeklődésedet!